Condiții de retur și schimb de mărfuri

Firma noastra efectueaza schimbul si returnarea bunurilor in conformitate cu legislatia din Romania.

Returnarea și schimbul de bunuri de bună calitate:

  1. Cumparatorul are dreptul de a returna-schimb bunurile achizitionate, de calitate corespunzatoare, in termen de 14-30 de zile, excluzand ziua cumpararii.
  2. Retururile și schimburile sunt supuse mărfurilor care nu au fost folosite și care nu și-au pierdut prezentarea, nu prezintă nicio deteriorare: așchii, zgârieturi, zgârieturi
  3. Marfa nu a fost asamblată sau instalată, s-a păstrat integritatea ambalajelor și a containerelor.
  4. A păstrat toate etichetele, etichetele de preț, marcajele și instrucțiunile.
  5. Sunt prezentate o chitanță de vânzare și o scrisoare de parcurs, care confirmă că bunurile au fost achiziționate în magazinul nostru.

Costul mărfurilor este returnat integral, cu condiția ca bunurile să fie livrate de către Cumpărător în mod independent întreprinderii noastre „Mașini de lucru”, fără a-și pierde prezentarea.

Dacă mărfurile sunt livrate de către compania noastră sau ați primit cadou livrare gratuită de la compania noastră, atunci serviciile de transport sunt deduse din suma plătită.

Banii se returnează în ziua returnării bunurilor, cu condiția să fie disponibili la casieria companiei sau în termen de 7-14 zile. Pentru a primi bani, Cumpărătorul trebuie să aibă la el un pașaport și un cod.

Bunuri nereturnabile:

  1. Ce a fost deja asamblat și instalat.

2.Cu daune.

  1. Adus sau făcut la comandă.

Perioada de garanție este stabilită de producător.

Service-ul în garanție se efectuează la prezentarea de către Cumpărător a unei chitanțe, a facturii și a respectării regulilor de instalare și exploatare a mărfii.

Garanția nu acoperă următoarele defecte:

uzura naturală sau epuizarea resursei

avarii mecanice survenite din vina Clientului

deteriorarea datorată instalării și utilizării necorespunzătoare a produsului

daune ca urmare a modificării designului, supraîncărcării sau utilizării greșite a bunurilor.

Completitudinea mărfurilor comandate, precum și păstrarea elementelor fragile, se realizează în prezența Clientului, imediat după livrare.

Dacă aveți o problemă, contactați-ne într-un mod convenabil pentru dvs. Toate cererile sunt luate în considerare în termenul prevăzut de lege.

Dacă bunurile au fost achiziționate cu livrare, atunci la returnarea mărfurilor, costul livrării; nerambursabil.

De asemenea, vă atragem atenția asupra faptului că consumatorul este obligat să:

1) înainte de a utiliza bunurile, citiți cu atenție regulile de funcționare prevăzute în documentația pentru bunuri furnizată de producător (vânzător);

2) dacă este necesar să se clarifice condițiile și regulile de utilizare a mărfurilor – înainte de a utiliza bunurile, solicitați clarificări de la vânzător (producător) sau de la o altă persoană specificată în documentația operațională care își îndeplinește funcțiile;

3) să utilizeze bunurile în conformitate cu destinația lor și să respecte condițiile (cerințe, norme, reguli) stabilite de producătorul mărfurilor în documentația operațională;

4) pentru a preveni consecințele negative pentru consumator ale utilizării bunurilor – să respecte metodele de siguranță prevăzute de producător în marfă și regulile speciale prevăzute în documentația de funcționare, iar în absența unor astfel de reguli în documentație – să adere la metodele uzuale de înțeles de siguranță stabilite pentru un astfel de produs.