Compania a fost fondată în 2019 și se ocupă cu exportul utilajelor utilaje agricole produse în Ucraina, certificate CE.  Suntem distribuitorii exclusivi ai companiei „AEGROUP”, care este un producător major de echipamente agricole în Ucraina de mai bine de 17 ani.

Având condiții unice pentru vânzarea de echipamente, Worker Machines vă oferă echipamente profesionale pentru recoltare si prelucrarea solului   la prețuri avantajoase și in condiții confortabile.

Toate echipamentele au trecut  testate pe campurile europene si din Ucraina. Ele sunt cel mai bine adaptate pentru prelucrarea campurilor din Europa de Est, la care face parte si România.

Raportul optim de preț și calitate permite echipamentului nostru să concureze cu succes cu producătorii de top europeni.

Procurand utilajele de la WM, veți beneficia garantat de servicii de înaltă calitate și sprijinul specialiștilor 24 \ 7. Un detaliu important al colaborării cu noi – nivel ridicat de servicii: executăm lucrări de punere în funcțiune chiar la locatia dvs.! Și în cazul defecțiunilor (acestea apar foarte rar datorită controlului calității), mecanicii noștri vor veni operativ la locatia dvs. si vor efectua reparatiile cuvenite în orice perioadă . Astfel, ne străduim să facem exploatarea produselor noastre cât mai convenabil posibila.

Achiziționând utilajele de la noi, în plus beneficiați de materiale video care vă vor ajuta la instalarea / utilizarea și depozitarea corectă a acestora, ceea ce va prelungi ciclul de viață al echipamentului, reducând uzura și amortizarea.
Lucrăm pentru Dumneavoastra si  cu mare atenție la recolta dumneavoastra!

Cu placere vom răspunde la întrebările Dumneavoastra și vom lua în considerare opiniile.